T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KARAMAN / BAŞYAYLA - Başyayla Şehit Ali Rıza Yücel İlkokulu

Başyayla Şehit Ali Rıza Yücel İlkokulu

Telefon
0338 351 60 06
Belgegeçer
WEB
https://basyaylailkokulu.meb.k12.tr
Adres
Şirindere Mahallesi Barbaros Caddesi No18 Başyayla Şehit Ali Rıza Yücel İlkokulu Başyayla / KARAMAN
Vizyon
Bilimsel ve akademik eğitimi ile; çağın ve geleceğin becerileri ile donanmış ve bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı, nitelikli, ahlaklı bireyler yetiştirmek ve bu amaca ulaşmada çağdaş eğitim – öğretim yöntemi kullanarak dünya standartlarında bir eğitim- öğretim ortamı meydana getirip okul çağındaki her çocuğun görmek istediği görmek istediği eğitim kurumu oluşturmak.
Misyon
Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve beceri ile donanmış; milli kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştirmek.
Başarılar
Öğretmen :9
Öğrenci :101
Derslik :7
Kütüphane Kitap Sayısı :730
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
09.00 15.30
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Okulumuz ilçe merkezinde olduğu için yürüyerek yada özel araçlar ile ulaşım sağlanmaktadır. Şehirler arası ulaşım otobüs firmaları ve özel araçlar ile sağlanabilmektedir. Her gün Konya´ya giden otobüs seferi mevcuttur.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Merkez
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İle uzaklık : 150 km İlçeye uzaklık : 0 km
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır